در معرفی وبسایت «انسان شناسی و فرهنگ»
www.anthropology.ir
هامون: وبسایت انسان شناسی و فرهنگ این جمله ی اریک ولف را شعار خود قرار داده است:« انسان شناسی، علمی ترین رشته علوم انسانی و انسانی ترین رشته در علوم است.» ادبیات ، ارتباطات ، اسطوره شناسی ، اقتصاد سیاسی ، اوقات فراغت ، باستان شناسی ، انسانشناسی کاربردی ، بدن ، بوم شناسی ، تاریخ فرهنگی ، توسعه ، جنسیت ، جهانی شدن ، حقوق ، خانواده و خویشاوندی ، دین ، روانشناسی اجتماعی ، زبان شناسی ، فرهنگ و زیست سیاسی و بین الملل ، سینما ، شناخت ، شهرشناسی ، عشایر ، فیلم مستند ، عکس مستند ، قوم شناسی ، معماری ، نشانه شناسی ، کردارشناسی ، فرهنگ مردمی ، فرهنگ و سبک زندگی ، دیاسپورای ایرانی ، توریسم ، فلسفه ، اقتصاد و فرهنگ ، ورزش و فرهنگ اشیا و موزهشناسی ، جنگ، مرگ و فاجعه از بخش های عمده ی سایت «انسان شناسی و فرهنگ» است که در هر بخش ده ها مطلب تولیدی و ترجمه از کارشناسان و دانش آموختگان این حوزه می توانید بخوانید.
توجه عمده ی این وبسایت به کلان فرهنگ ها و خرده فرهنگ های گوناگون سرتاسر جهان است که لینک های مرتبط با آن را در سمت چپ سایت با عناوین « فرهنگ آسیاس شرقی»، «فرهنگ آسیای میانه»، «فرهنگ اروپای شرقی»، «فرهنگ اروپای غربی»، «فرهنگ آمریکای لاتین» و سایر ملل غربی و شرقی را می توان دید و مطالب آن را خواند. از آن جا که انسان شناسی و مطالعات فرهنگی توجه جدی و عمیقی به گروه های اقلیت و خرده فرهنگ ها نشان می دهد، در بخش مربوط به ایران آن می توانید بخش های گوناگون · فرهنگ ایران باستان · فرهنگ آذری فرهنگ ارمنی · فرهنگ اصفهان · فرهنگ افغان · فرهنگ بلوچ · فرهنگ بختیاری · فرهنگ ترک ·فرهنگ ترکمن · فرهنگ خراسان · فرهنگ خلیج فارس · فرهنگ شیراز · فرهنگ عرب · فرهنگ کرد · فرهنگ لری · فرهنگ مازندران · فرهنگ زرتشتی · فرهنگ سیستان · فرهنگ کویر و فرهنگ یهود را دید. سبک زندگی روزمره در فرهنگ هر ملت و کشور از مسایل مهمی است که انسان شناسی و مطالعات فرهنگی بدان می پردازد که این مهم را در اکثر مطالب این وبسایت مشاهده کرد.
این وبسایت در معرفی خود چنین نوشته: «سایت «انسان شناسی و فرهنگ»، یک سایت علمی – ترویجی است که در همه زمینه های فرهنگ، علوم اجتماعی و انسانی با تاکید خاص و با اولویت دادن به نگاه اجتماعی فعالیت می کند. این سایت در حال حاضر صرفا به زبان فارسی منتشر می شود و مرکز ثبت آن در جمهوری اسلامی ایران است. این سایت نقطه آغاز تشکیل «موسسه انسان شناسی و فرهنگ» است که با فعالیت های گسترده تری در جهان واقعی کار خود را ادامه می دهد.»
مدیریت سایت را دکتر ناصر فکوهی عهده دار است.