امیری، پروژه ارغنون؛ بازگشت به آینده را نیز ادامه دهنده صورتبندی گفتمانی دوهفتهنامه آوای هامون دانست و تصریح کرد: این پروژه در زمینهها و ساحتهای فکری و اندیشگی متفاوت و متعددی مانند مطالعات قومیت (اقوام، ملیت و نژاد)، مطالعات جنسیت (زنان، دختران و کودکان)، مطالعات ترجمه (زبان، گفتمان، بازنویسی و بازآفرینی)، مطالعات شهری (شهروندی، هویت، فضای شهری-روستایی)، مطالعات گروههای خاص (توانجویان، سالمندان و بیماران خاص)، مطالعات دیاسپورا (مهاجرین، چندگانگی فرهنگی و گفت وگوی فرهنگی) و مطالعات پسااستعمارگرایی (هویت و برساخت سوژه، حاشیه و متن جهان) خواهد اندیشید و خروجی آن فصلنامه ارغنون هامون خواهد شد.
وی بیان کرد: جامعه امروز ایران ناگزیر است با این حجم عظیم از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی به سمت کنشگری های مدنی و اجتماعی پیش برود. از همین رو در فصلنامه ارغنون هامون به این امر مهم می پردازیم.
به گزارش ایبنا؛ فصلنامه ارغنون هامون در گستره سراسری و به صورت چاپی از سال ۱۳۹۵ به تدوین آثار و مکتوبات اندیشمندان جنوبی و کشوری پرداخته است. این مجله در حوزه اختصاصی مطالعات بینا-رشتهای علوم انسانی با نمره کیفی ۷۶ از ۱۰۰ از سال ۱۴۰۳ به صورت فصلنامه منتشر خواهد شد. مدیرمسئول این مجله اسماعیل حسام مقدم؛ دبیر انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات استان بوشهر است و سردبیری این مجله بر عهده شورای سردبیران است.
شماره های پیشین مجله ارغنون هامون به موضوعاتی مانند ویژه نامه چهل تکه (شماره صفر – ۱۳۹۶)، ویژه نامه «گفتوگو برای زندگی» (شماره یک – ۱۳۹۷)، ویژه نامه «برای هامون» (شماره دو – ۱۳۹۸)، ویژه نامه «زیستن و اندیشیدن» (شماره سه – ۱۳۹۹)، ویژه نامه «بازگشت به جامعهمدنی» (شماره چهار – ۱۴۰۰)، ویژه نامه «عصرانه فرهنگی هامون» (شماره پنج – ۱۴۰۱) و ویژهنامه «صفحات مطبوعاتی هامون» (شماره شش – ۱۴۰۲) پرداخته است. همه این نشریات برای استفاده مخاطبان ایرانی و جهانی به صورت کتاب الکترونیک (e-book) در فیدیبو نمایه شده است.